Arktické politiky a stratégie vybraných členských štátov EÚ - Švédsko a Dánsko - Harakaľová, Dorota, 1989-
Geografické spojenie EÚ s Arktídou (Dánsko, Fínsko a Švádsko). Analýza arktických politík dvoch členských štátov EÚ - Švédska a Dánska.