Slovenské firmy sú opatrné - Petrášová, Michaela
Digitálne bankovníctvo rastie, ale na Slovensku v investovaní prevláda konzervativizmus. Využívanie nových technológií v bankovníctve. Trendy v digitalizácii komunikácie.