Rôznorodosť potrieb v procese digitálnej marketingovej stratégie - Kuchta, Martin, 1990-
Diverzifikácia marketingových aktivít do internetového prostredia. Tri základné subjekty, ktoré stoja pri vývoji, implementácii a vyhodnocovaní marketingových aktivít. Identifikácia rôznorodosti potrieb digitálnych marketingových subjektov v procese digitálnej marketingovej stratégie. Proces aplikácie marketingovej stratégie v digitálnom prostredí. Potreby jednotlivých subjektov digitálneho marketingu.