Marketingové nástroje v procese zvyšovania trhovej hodnoty športovca - Markulják, Michal
Z pohľadu financovania športovcov sa javí ako nevyhnutné vytvoriť funkčný model rozvoja trhovej hodnoty športovca, ktorý dokáže skĺbiť naraz niekoľko faktorov: osobnostné, trhové, marketingové, právne, finančné. Charakteristika trhovej hodnoty. Marketingové nástroje v tvorbe trhovej hodnoty. Špecifiká trhovej hodnoty športovca. Nazeraním na športovca ako investičný artikel, kde na jednej strane sú pomenované konkrétne náklady na strane druhej potenciálne výnosy, sa dá vytvoriť udržateľný obchodný model podpory talentovaného športovca.