Správanie sa firiem v rámci udržateľného rozvoja ako jeden z aspektov ich konkurencieschopnosti - Palušková, Hana
Model zdieľanej hodnoty. Sedem oblastí, ktoré využitím tohto obchodného modelu najviac prepájajú konkurenčnú hodnotu podniku a sociálne problémy spoločnosti. Environmentálny aspekt udržateľnosti. Environmentálny manažment a jeho hlavné ciele. Environmentálna zodpovednosť a ekologická udržateľnosť.