Význam etizácie podnikateľského prostredia cestovného ruchu - Vadíková, Katarína Mária
Význam etizácie podnikateľského prostredia cestovného ruchu na Slovensku a komparácia axiologického vymedzenia cestovného ruchu vzhľadom k štandardom rozvíjania podnikateľskej etiky na makroúrovni, mezoúrovni a mikroúrovni.