Faktory v rozhodovacom procese pracovnej sily pri hľadaní a výbere pracovného miesta - Szarková, Miroslava, 1951-
Rozšírenie regionálneho trhu práce po vstupe Slovenska do Európskej únie. Nové príležitosti pre zamestnancov aj podniky. Problematika pracovného prostredia, kultúry pracovného prostredia ako významný faktor rozhodovacích procesov pracovnej sily pri hľadaní a obsadzovaní pracovného miesta. Prieskum, ktorého cieľom bola identifikácia faktorov rozhodovania pri hľadaní a výbere pracovného miesta. Zhrnutie výsledkov z prieskumu.