GDPR a možnosti jej aplikácie v podmienkach malých a stredných podnikov pôsobiacich v SR - Beláňová, Benita, 1973-
Pravidlá fungovania informačnej bezpečnosti. Kategorizácia informácií. Ochrana osobných údajov - zákon o ochrane osobných údajov. Základná charakteristika smernice GDPR. Vplyv GDPR na používanie e-komunikačných nástrojov. Pseudoanonymizácia v ochrane osobných údajov. Prieskum stavu informačnej bezpečnosti v podnikovej sfére v SR.