Veganská strava: pozitivní a negativní aspekty - Červenka, Libor
Charakteristika vegetariánstva. Nutričná kvalita vegetariánskej stravy. Vegetariánska strava a jej vplyv na civilizačné ochorenia. Negatívne aspekty vegánskej stravy.