Organizational and Human Resource Strategy in Slovak and Hungarian Companies Rozdział 5 - Skorková, Zuzana, 1979-
Porovnanie slovenských a maďarských spoločností pri používaní a uplatňovaní interných formálnych stratégií na vzorke podnikov z databázy Cranet na údajoch do konca roku 2016. Historický vývoj definície strategického manažmentu. Päť typov definícií stratégie podľa Mintzberga. Vplyv stratégií/programov ľudských zdrojov na výkon. Misia verzus vízia. Definície podnikovej sociálnej zodpovednosti.