GDPR - obecné nařízení na ochranu osobních údajů - Dopita, Pavel
Nariadenie EÚ č. 2016/679 GDPR- všeobecné nariadenie na ochranu osobných údajov. Čo sa považuje za osobný údaj. Posilnenie práv občanov. Poverenec pre ochranu osobných údajov. Povinnosti inštitúcií a firiem. Sankcie a výnimky. Dopady na hotelierstvo a cestovný ruch.