Competitiveness and Economic Growth in the European Union - Zagoršeková, Natália, 1991-
Vzťah medzi konkurencieschopnosťou na národnej úrovni a hospodárskym rastom na základe údajov z členských štátov Európskej únie. Definície konkurencieschopnosti. Meranie národnej konkurencieschopnosti. Index globálnej konkurencieschopnosti (uverejňuje Svetové ekonomické fórum). Konkurencieschopnosť EÚ.