Start-up Revenue Model Failures - Bednár, Richard, 1985-
Definovanie typov príjmových modelov, ktoré sa používajú na slovenskom start-upovom trhu. Analýza rozdielov v zlyhaní príjmov začínajúcich podnikov v dôsledku príjmového modelu, cenového modelu a času platby.