Vplyv zavedenia dôchodkového stropu na výšku starobných dôchodkov na Slovensku - Šebo, Ján
Analýza redistribučných vplyvov zmien týkajúcich sa opatrení zameraných na zmenu stanovenia dôchodkového veku na vekovo-vzdelanostné kohorty slovenskej populácie.