Vplyv hospodárskych výkyvov na manažérske rozhodovanie - Letková, Natália
Zhodnotenie vplyvu hospodárskych výkyvov na manažérske rozhodovanie. Identifikácia najvhodnejších postupov pri príjmaní manažérskych rozhodnutí v súlade s fázami hospodárskeho cyklu.