<The> Slovak Republic as a Partner in the Import and Export of Sugar - Lukáč, Jozef, 1991-
Celosvetová produkcia je viac ako 100 miliónov ton cukru. Určenie zhlukov krajín, z ktorých Slovenská republika cukor importuje a zhlukov krajín, kam cukor exportuje.