Advokát v právnom štáte - Gajdošová, Martina
Ponímanie advokáta v právnom štáte na niekoľkých historických príkladoch, kde kladné, ale aj negatívne skúsenosti z dejín zvýrazňujú vzťah advokáta a právneho štátu, resp. úlohu advokáta v právnom štáate.