Víceúrovňové vládnutí a cestovní ruch: příklad nového zákona o cestovním ruchu a nové strategie cestovního ruchu v Horním Rakousku - Novotný, Lukáš
Veľký význam cestovného ruchu pre rakúske hospodárstvo. Nový zákon o cestovnom ruchu a prijatie Turistickej stratégie 2022. Kľúčový dokument, ktorý určuje ciele a rozvoj cestovného ruchu v Hornom Rakúsku pre obdobie do roku 2022 a ktorý zároveň určuje kompetencie zodpovedných inštitúcií a záujmových organizacií. Viacúrovňové vládnutie typické aj pre politiku cestovného ruchu. Swot analýza rozvoja priemyslu cestovného ruchu v Hornom Rakúsku.