Evolution of Relationship between V4 and German Stock Markets - Árendáš, Peter, 1986-
Skúmanie vzťahov medzi akciovými indexmi na Slovensku, v Česku, Poľsku a Maďarsku (SAX, PX, WIG 20, BUX) a nemeckým akciovým indexom (DAX). Vývoj a vzájomné porovnanie akciových trhov medzi Vyšehradskou štvorkou a Nemeckom. Grangerova kauzalita.