Zákon o miestnych daniach a miestnom polatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady (novelizácia) - Válek, Juraj, 1981-
Zákon o miestnych daniach a miestnom polatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady č. 582/2004 Z.z. bol novelizovaný a je platný s účinnosťou od 1. januára 2019. Prehľad najdôležitejších zmien.