Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a hlásenie o vyúčtovaní dane za rok 2018 - Gášpárová, Eva
Novinky platné pre ročné zúčtovanie za rok 2018. Povinnosti zamestnávateľa v súvislosti s ročným zúčtovaním preddavkov na daň. Žiadosť o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň. Veličiny, ktoré zamestnávateľ zohľadní pri vykonávaní ročného zúčtovania. Vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň a vyrovnanie vzniknutého preplatku alebo nedoplatku. Hlásenie o vyúčtovaní dane a o úhrne príjmov zo závislej činnosti za rok 2018.