Vývoj konkurencieschopnosti Slovenska v rokoch 2008-2017 - stratená dekáda? - Dudáš, Tomáš, 1976-
Krátkodobá a štrukturálna konkurencieschopnosť Slovenska. Vývoj rastu HDP a nezamestnanosti na Slovensku v rokoch 2008-2017. Vývoj národnej konkurencieschopnosti Slovenska podľa GCI v rokoch 2008-2017. Vývoj pozície štátov V4 v globálnom rebríčku konkurencieschopnosti podľa GCI v rokoch 2008-2018. Vývoj pozície Slovenska v 12 hlavných pilieroch GCI v rokoch 2008-2017.