Ex post facto klauzuly ústavy Spojených štátov amerických po konci občianskej vojny - Futó, Gilbert
Ex post facto klauzuly - súčasťou federálnej ústavy Spojených štátov amerických od jej vytvorenia v roku 1787. Dôsledky občianskej vojny z pohľadu ex post facto klauzúl. Kvalifikácie na výkon zamestnania v súlade s ex post facto klauzulami.