Nová hodvábna cesta v Juhočínskom mori - Ondriaš, Juraj, 1988-
Postavenie juhovýchodnej Ázie v projekte Námornej hodvábnej cesty. Úloha ASEAN v projekte Námornej hodvábnej cesty. Prekážky brániace rozvoju Námornej hodvábnej cesty. Reakcia štátov oblasti Juhočínskeho mora.