Predikčné modely: vypovedacia schopnosť v podmienkach SR - Podhorská, Ivana
Kvantifikácia celkovej vypovedacej schopnosti vybraných predikčných modelov v špecifických podmienkach Slovenskej republiky. Vypovedacia schopnosť je testovaná na vzorke obsahujúcej 8 522 účtovných závierok slovenských podnikateľských subjektov za rok 2015.