Vypovedacia schopnosť vybraných predikčných modelov v podmienkach SR - Siekelová, Anna
Analýza vypovedacej schopnosti vybraných bankrotných predikčných modelov v podmienkach Slovenskej republiky. Aplikovanie bankrotných modelov na vybranej vzorke 120 slovenských podnikov a porovnanie hodnoty vypovedacej schopnosti bankrotných modelov založených na viacrozmernej diskriminačnej analýze a logit analýze.