Porovnanie predikčnej schopnosti modelov predikcie bankrotu slovenských malých podnikov - Švábová, Lucia
Porovnanie predikčnej schopnosti modelov na predpovedanie finančných ťažkostí malých firiem na Slovensku vytvorených pomocou týchto dvoch štatistických metód.