Súčasné prístupy k meraniu výkonnosti integrovaného logistického reťazca v podniku - Dupaľ, Andrej
Podstata, úlohy a ciele integrácie logistického reťazca. Logisticky riadený podnik. Integrácia logistického systému. Logistický reťazec v poňatí integrovanej logistiky. Synergické aspekty podnikovej logistiky a integrácie logistického reťazca. Logistika a riadenie dodávateľského reťazca (Supply Chain Management- SCM). Modely a metódy na meranie výkonnosti integrovaného logistického reťazca. Trendy rozvoja integrovaného logistického reťazca v podniku.