Indikátory makroekonomického a odvetvového prostredia pre hodnotenia inovačného potenciálu malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Jančovičová, Monika, 1991-
Klasifikácia podnikov podľa inovačného potenciálu. Hodnotenie inovačného potenciálu. Globálny inovačný index (GII). European Innovation Scoreboard (EIS). Innobarometer.