Zákaznícke vnímanie značiek automobilového priemyslu v Slovenskej republike - Hojdik, Vladimír, 1992-
Vymedzenie pojmu zákaznícke vnímanie. Automobilový priemysel a trh automobilov na Slovensku. Zhodnotenie zákazníckeho vnímania automobilových značiek slovenského trhu na základe stanovených atribútov.