Možnosti využitia PPP projektov na Slovensku - Smorada, Marián, 1984-
Analýza možnosti využitia PPP projektov na Slovensku. Porovnanie s krajinami V4. Právna úprava PPP projektov na Slovensku. Riziká spojené s realizáciou PPP projektov. Využitie konceptu PPP v rôznych sektoroch.