Course of Austrian Politics After the 2017 Parliamentary Election - Csányi, Peter, 1978-
Analýza rakúskych parlamentných volieb v roku 2017 a ich vplyvu na priebeh rakúskej politiky po vytvorení novej vlády. Situácia pred voľbami - transformácia ÖVP. Výsledky parlamentných volieb dňa 15. októbra 2017. Rozdelenie kresiel v Národnej rade. Posun doprava? Pravdepodobné politické výsledky novej rakúskej vlády. Možnosť demokratického zaostávania.