Skúmanie ústavnosti odobratia a analýzy vzorky DNA zatknutým osobám v USA - Futó, Gilbert
Pokračovanie prísoevku z predchádzajúceho čísla. Dosah kľúčového rozhodnutia Najvyššieho súdu Spojených štátov v prípade Maryland v King z roku 2013.