Zdaňovanie príjmov u FO - zmeny pre rok 2018 - Valterová, Ivana
Zdaňovanie príjmov FO v roku 2018 podlieha zmenám, na ktoré treba prihliadať pri vysporiadaní daňových povinností. Zmeny sa týkali zákona o dani z príjmov, kapitálových fondov, daňového bonusu, príjmu z prevodu majetku, virtuálných mien, oslobodení od dane.