Vzdelávanie a príprava pre trh práce - Petríková, Lucia
Pri určovaní obsahu a rozsahu vzdelávania a prípravy pre trh práce sa vychádza z doterajšej úrovne odborných vedomostí, zručností a schopností uchádzača o zamestnanie a zamestnanca tak, aby boli účelne využité pri získavaní nových odborných vedomostí a zručností. Ako sa vykonáva vzdelávanie a príprava pre trh práce. Aké sú oprávnené náklady na vzdelávanie a prípravu pre trh práce.