Promoting Media, Information and Reading Literacy Through a Business Communication E-Course - Hrdličková, Zuzana
Pojem gramotnosť. Gramotnosť ako zručnosti: čítanie, písanie, ústny prejav. Gramotnosť ako zručnosti umožňujúce prístup k znalostiam a informáciám. Gramotnosť ako proces učenia sa. Program na medzinárodné hodnotenie študentov PISA. Ťažkosti pri čítaní textov. Gramatika a nová slovná zásoba v obchodných textoch. E-learning ako metóda na komunikatívne učenie. E-learning a pravidelné e-testovanie na STU. E-learning na Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity (FAJ EU). Kvantitatívny výskum na študentoch angličtiny na EU so zameraním sa na idiomatické výrazy obchodnej a všeobecnej angličtiny.