Finančný spotrebiteľ na finančnom trhu - Dzurová, Mária
Potreba finančného vzdelávania. Právo spotrebiteľov na informácie a poznať spotrebiteľské práva. Spotrebiteľské vzdelávanie. Nevyhnutnosť zabezpečiť ochranu spotrebiteľov. Program Spotrebitelia v rámci spotrebiteľskej politiky EÚ. Finančná gramotnosť - schopnosť narábať s financiami, schopnosť porozumieť finančným pojmom a finančným produktom. Finančné vzdelávanie v Slovenskej republike.