Importance of Financial and Non-Financial Indicators in Companies with the Balanced Scorecard Concept - Gallo, Peter, ml
Koncepcia Balanced Scorecard (BSC) a jej štyri základné perspektívy. Rozšírenosť BSC a využívanie hodnotenia finančných a nefinančných indikátorov podľa BSC - výsledky dotazníkového prieskumu medzi spoločnosťami na Slovensku.