Využitie softvérovej podpory pri multikriteriálnom rozhodovaní v podnikoch - Filanová, Jana, 1967-
Pojem IT Governance. Rozhodovanie ako jeden z nástrojov IT Governance. Multikriteriálne rozhodovanie. Výber najvhodnejšieho variantu riešenia. Softvérová podpora pri multikriteriálnom rozhodovaní. Aplikácia Superdecisions. Softvérový nástroj Makeitrational. Softvérový nástroj 1000 minds a Loomio.