Vplyv podnikovej kultúry na prístup k riadeniu podnikových informácií - Hamranová, Anna, 1957-
Výskum uskutočnený v náhodne vybraných podnikoch v počte 251. Ciele výskumu - zhodnotiť prístup k riadeniu podnikových údajov a informácií, ukazovatele mapujúce podnikovú kultúru zameranú na informačný a znalostný manažment. Štruktúra výskumnej vzorky podľa veľkosti podnikov, podľa odvetvia podnikania, sféry podnikania vo vzťahu k IKT, podľa vlastníctva a podľa existencie útvaru IKT.