Hrozby informačnej bezpečnosti smerujúce na zraniteľnosti zamestnancov elektronického obchodu - Korček, František
Teoretické východiská problematiky. Definícia informačnej bezpečnosti podľa normy ISO/IEC 27000. Kategórie bezpečnostných incidentov. Zdroje bezpečnostných incidentov. Skúmanie a vyhodnotenie pravdepodobnosti výskytu hrozieb informačnej bezpečnosti smerujúcich na zraniteľnosti personálu v elektronických obchodoch na Slovensku. Výsledky prieskumu.