Digitalization and Changes in Banking Business Models - Pásztorová, Janka, 1960-
Zmena obchodných modelov v bankovom sektore v kontexte digitalizácie. Zmena štruktúry vzťahov v bankovom sektore a obchodného modelu tradičného bankovníctva. Znižovanie bariér medzi priemyselnými sektormi kvôli novým technológiám a procesom. Otváranie finančného trhu.