Increasing the Quality of Distribution by Introducing Regional Distribution Centers - Mruškovičová, Juliana
Distribučný kanál ako dôležitá súčasť každej firmy. Rozdelenie a typy distribučných centier. Optimalizácia distribučnej trasy a návrh na zavedenie nových distribučných centier vybranej spoločnosti. Prínosy, výhody a nevýhody implementácie takéhoto riešenia v konkrétnej spoločnosti.