EMA ako strategický nástroj pre zvyšovanie podnikovej výkonnosti - Krištanová, Anna
Vymedzenie pojmu environmentálne manažérske účtovníctvo (EMA). Rozdelenie EMA. Sledovanie environmentálnych nákladov. Základné metódy EMA. MFCA a tradičné nákladové účtovníctvo.