Sirotský dôchodok - Mintál, Ján
Podmienky nároku na sirotský dôchodok obsiahnuté v zákone o sociálnom poistení. Uplatnenie nároku na sirotský dôchodok. Doklady, ktoré je potrebné pripojiť k žiadosti o sirotský dôchodok. Určenie sumy sirotského dôchodku. Súbeh nárokov na výplatu dôchodkov. Zánik nároku na dôchodok a jeho výplatu.