Opatrenia štátov na elimináciu dôsledkov finančných kríz - Badura, Peter, 1978-
Začiatok finančnej krízy. Porovnanie ostatnej finančnej krízy s troma inými krízami, a to veľkou hospodárskou krízou (1929), ropnou krízou (1973), technologickou krízou (2000). Opatrenia vyspelých štátov na minimalizáciu dôsledkov krízy. Program tzv. kvantitatívneho uvoľňovania.