Rizikový profil investora - Škriniar, Pavel, 1979-
Smernica Európskeho parlamentu MiFID II - Markets in Financial Instruments Directive a jej implementácia do právneho poriadku SR. Testovanie rizikového profilu. Rizikové stupne finančných nástrojov. Indikátor SRRI - Synthetic Risk and Reward Indicator definovaný Výborom európskych regulačných orgánov cenných papierov v roku 2009. Meranie volatility fondu za uplynulých 5 rokov.