Manažerský pohled na zjištění míry kauzality mezi výši ztrát a výši investic do zkvalitnení poskytovaných služeb - Moravec, Ladislav
Využitie korelačnej analýzy na zistenie veľkosti lineárnej závislosti medzi veličinami výšky straty v distribúcii tepelnej energie a výšky investícií do skvalitnenia dodávok tepelnej energie na príklade spoločnosti Havířovská teplárenská společnost, a.s.