Měření závislosti v oblasti cirkulární ekonomiky - Podlasová, Anežka
Balíček Európskej komisie o cirkulárnej (obehovej) ekonomike. Prechod všetkých členských krajín z lineárnej ekonomiky na obehovú. Konkretizácia balíka o obehovej ekonomike v rámci EÚ. Porovnanie dosiahnutých hodnôt ČR za rok 2016, Plánu odpadového hospodárstva a balíka o obehovej ekonomike.