Aplikácia zdanenia nadnárodných spoločností - Simonidesová, Jana, 1968-
Zdaňovanie nadnárodných spoločností. Smernica OECD pre nadnárodné spoločnosti. Zásady zdaňovania nadnárodných spoločností. Zdaňovanie zisku nadnárodných spoločností.